Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig, vilket du accepterar om du fortsätter.

Säkerhetsguiden

Säkerhetsguiden är Sveriges största sammanställning av intygade och certifierade säkerhetsprodukter.
Gå till kassan
Produktinformation

Säkerhetsguiden används dagligen av många olika yrkesgrupper för att vägleda konsumenter och företag i valet av säkerhetsprodukter och leverantörer. 

Detaljerad produktinformation

Säkerhetsguiden är ett viktigt arbetsverktyg för dig som säkerhetschef, polis, auktoriserad låssmed, larminstallatör eller arbetar inom bevakningsbolag, fastighetsförvaltningar eller försäkringsbolag. Den hjälper dig att hitta rätt på marknaden av säkerhetsprodukter och säkerhetsföretag. 

Certifierade säkerhetsprodukter och säkerhetsföretag

Bli mer säker i arbetet med Säkerhetsguiden. Här hittar du certifierade säkerhetsprodukter och säkerhetsföretag, där certifieringen utfärdats av Svensk Brand- och Säkerhetscertifiering AB, SBSC. SBSC är en oberoende certifieringsnämnd som säkerställer att produkten eller leverantören uppfyller särskilda krav. Kraven kan exempelvis vara ställda av myndigheter, försäkringsbolag eller branschorganisationer. 

Prenumerera på Säkerhetsguiden

Vill du prenumerera på Säkerhetsguiden? Då kan vi erbjuda dig ett årsabonnemang som är ett förmånligt alternativ till att beställa separata utgåvor. Säkerhetsguiden utkommer två gånger/år. Priset är 1153 kr exkl. moms. Om du väljer att beställa ett årsabonnemang à 2 nummer sparar du 385 kr jämfört med att beställa två lösnummer till ordinarie pris.

Senaste utgåvan av Säkerhetsguiden

Vill du beställa ett lösnummer av Säkerhetsguiden? Du kan då beställa enbart den senaste utgåvan av Säkerhetsguiden. Priset är då 768 kr/st exkl. moms.