SSF 1058 utgåva 3 – anläggarintyg inbrottslarm

Publicerad: mars 4, 2021

Beställ anläggarintyg inbrottslarm.

SSF har tillsammans med Säkerhets Branschen tagit fram uppdateringen som motsvarar kraven i SSF 130 utgåva 8, Regler för Projektering och Installation av inbrotts- och överfallslarmanläggning.

Anläggarintyg ska utfärdas av den för anläggningen ansvariga certifierade anläggarfirma och undertecknas av dess behörige ingenjör.

Läs mer om anläggarintyget i SSF 130 utgåva 8 avsnitt 9.2

Certifierade anläggarfirmor kan beställa SSF 1058 utgåva 3 som ifyllnadsbar mall. Den levereras som en låst wordmall med företagsuppgifter och logga.

Beställ anläggarintyg

Beställningsblankett för SSF 1058 utgåva 3 – Anläggarintyg inbrottslarm, samt logotype i JPG-format skickas till: ssf1058@stoldskyddsforeningen.se

Kostnad för de ifyllnadsbara mallarna är 895 kr exkl. moms. Säkerhets Branschens medlemmar erhåller 20 % rabatt.

Certifierade anläggarfirmor som abonnerar på Normer & Regler Inbrottslarm beställer intyget kostnadsfritt.