Frukostseminarium om
den nya säkerhetsskyddslagen

Nu är det dags igen! Torsdagen den 14 mars och har du chansen att  äta frukost och lyssna på SSF:s föreläsare, Tomas Devenyi, som berättar om den nya säkerhetsskyddslagen.

Den 1 april träder den nya säkerhetsskyddslagstiftningen i kraft. På seminariet går vi igenom grunderna i lagstiftningen, hur den är uppbyggd och hur man kan arbeta med säkerhetsskydd i en organisation som bedriver säkerhetskänslig verksamhet.

Föreläsare

Tomas Devenyi är är säkerhetsinformatör på SSF Stöldskyddsföreningen. Han är utbildare och föreläsare på SSF Stöldskyddsföreningen med mångårig erfarenhet av säkerhetsutbildning för företag, myndigheter och högskolor bl a inom riskanalys, hot och våld, konflikt-, kris- och riskhantering samt säkerhetsskydd.

Hotel Garden, Baltzarsgatan 20, Malmö.

Kursstart och plats
14 mar Malmö
Utbildningens längd
8:00-9:00 (frukost serveras från 7:30)
Kursavgift

SSF:s seminarier är kostnadsfria. Anmälda deltagare som inte närvarar debiteras en no-show avgift på 400 kr.