Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.

Varje år drabbas många företag och organisationer av brott begångna av den egna personalen. Brott på arbetsplatsen kan kosta ditt företag flera miljoner årligen. Se till att ditt företag har minst en person som kan hantera och utreda interna brott!

Kursen Interna utredningar passar dig som handlägger interna brott eller är delaktig i det brottsförebyggande arbetet inom näringsliv eller offentlig förvaltning. Kursen lär dig att göra en utredning på rätt sätt vid misstanke om brott eller om brott uppstått.

För att lyckas behöver du veta vad lagen säger, vilken metod du ska använda och hur du ska genomföra intervjuer med misstänkta och berörda för att få ut det mesta av utredningen.

Om föreläsaren

Vår föreläsare Krister Gäfvert är Utredningschef på Scutus AB och har en gedigen erfarenhet av utredningsverksamhet både från polis och privat sektor.

Genom befattningar vid Länskriminalen i Stockholm samt Rikskriminalpolisen har Krister erfarenhet som Operativ Förundersökningsledare samt Operativt ansvarig för delar av arbetet inom stora utredningar.

Han har även jobbat vid Ekobrottsmyndigheten i befattningar som bl.a. projektledare och nationell koordinator samt operativt ansvarig för en del av underrättelseverksamheten.

Målgrupp

Du kan exempelvis ha befattningen säkerhetschef, HR-ansvarig, internrevisor, externrevisor eller controller.

Kursen kan beställas som företagsanpassad efter er verksamhets behov

Kursstart och plats
7 maj Stockholm
Utbildningens längd
1 dag
Kursavgift
8 500 kr
exkl moms, måltider och boendekostnad