Kursens längd

Tomas Devenyi Säkerhetsinformatör SSF Stöldskyddsföreningen

Tommy Sköld, Senior säkerhetskonsult Projsec AB

Jeanette Lesslie, VD2Secure AB

Sven Falkborg, SF Stöldskydd.
Sven har över 30 års erfarenhet i säkerhetsbranschen samt en gedigen kunskap om fysiska skydd och försäkringsbolagens arbete. Han har jobbat som låssmed, provningsingenjör på SSF Stöldskyddsföreningen bl a med att utveckla SSFs provnings- och kravnormer samt även varit chef för riskbesiktning på ett av Sveriges stora försäkringsbolag. Idag är han konsult och en av de konsulter SSF anlitar som föreläsare och säkerhetskonsult.

35 500 kr exkl moms. Kostnad för måltider och internat tillkommer.

(Pris 2018 är 37 000 kr exkl moms. Kostnad för måltider och internat tillkommer.)

Kurslitteratur

Kurslitteratur ingår i kursavgiften.
Litteratur: Handboken Praktisk säkerhet, Säkerhetsguiden och översiktstabellen för SSF 200 (värde 1 200 kr).

Diplomering

I utbildningen ingår även möjligheten att bli SSF-diplomerad säkerhetssamordnare. För att få SSF-diplom krävs godkänt resultat på samtliga prov, godkänt projektarbete samt minst 80% närvaro under utbildningen.

Maria Dahlstedt
maria.dahlstedt@stoldskyddsforeningen.se