Missa inte Civilkuragepriset - vinn 100 000 kr

annika_efterlyst_ld.jpg
Vår VD på SSF Stöldskyddsföreningen, Annika Brändström, berättar i tv-programmet Efterlyst om hur viktigt det är med engagerade och omdömesfulla människor för att förhindra brott.

Vi på SSF Stöldskyddsföreningen återupptar civilkuragepriset i samarbete med Efterlyst. I mer än 80 år har vår förening arbetat brottsförebyggande och under cirka 30 år har tv-programmet Efterlyst klarat upp brott med tv-tittarnas hjälp, nu är det dags att ge någonting tillbaka.

Under vår kommer programmet Efterlyst att belöna en prissumma på 100 000 kronor som tillfaller den privatperson som utfört det mest rådiga och samtidigt omdömesgilla ingripandet i syfte att stävja brott.

Fem av de mest framstående insatserna kommer att lyftas upp i Efterlyst under våren varefter vinnaren koras av en expertjury i programmets säsongsfinal den 23:e maj.

Vill du vara med? Eller känner du någon som förtjänar att vinna vårt civilkuragepris? I så fall - skicka din nominering till efterlyst@alaskafilmtv.com. Beskriv vad som har hänt, var och när. Och glöm inte att skicka med kontaktuppgifter.

Ps. Glöm inte att följa oss på Facebook - det är där allting händer!