Tips när du ska köpa begagnat

• Var noggrann när du köper en begagnad båt eller båtmotor. Skulle den vara stulen riskerar du att få återlämna den utan att få tillbaka köpeskillingen. Du kan inte längre hävda att du har köpt något i god tro.
  • Kontrollera med Larmtjänst eller polisen om båten finns med i registret över stulna båtar.

Häleri och god tro

En bra deal är inte alltid en bra deal. Se till att du har koll på vad som gäller när du fyndar på andrahandsmarknaden.

Hotspot-projekt i Näsbyviken 2015

Näsbyvikens båtsällskap i Täby var föremål för SSF Stöldskyddsföreningens hotspot-projekt som startade i april 2015. 500 märksatser med märk-DNA erbjöds till klubbens 750 medlemmar som fick pensla det på allt stöldbegärligt.

Avsnitt 4: Båtstölder

Här kan du se avsnittet av Stoppa Tjuven 2.0 om båtstölder!

SSF DNA-märkning

Avskräck tjuven i höst med MärkDNA och öka dina chanser att få tillbaka stulna värdesaker. Ta hjälp av den senaste tekniken och skydda dem på ett enkelt och effektivt sätt med SSF DNA-märkning!

499 kr / st

SSF Spärrtjänst

SSF Spärrtjänst är det enklaste och mest effektiva sättet att spärra dina kort, id-handlingar och mobil/surfplatta. Ring ett enda samtal, vi svarar dygnet runt.

SSF Nyckelbricka

Nyckelbrickan har funnits i över 60 år och är en tydlig symbol för ett effektivt vardagsskydd. Med brickan på din nyckelknippa ökar du chanserna att få tillbaka dina tappade nycklar i höst.

SSF Stöldskyddsregistret

Vilka av dina värdesaker vill du ska finnas i SSF Stöldskyddsregister? Registrera dina värdesaker. Då blir de automatiskt spårbara för polisen om de skulle försvinna, och det ökar dina chanser att få tillbaka dem.