Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.

Rattkrycka

Ett mekaniskt skydd som sätts över ratten. Den försvårar för tjuven att manövrera bilen och gör det därmed även svårare att stjäla bilen. Den förhindrar däremot inte stöld ur bilen. Rattkryckor finns att köpa på affärer som säljer biltillbehör, vissa större bensinmackar och försäkringsbolag.

Billarm

Ett elektroniskt skydd som indikerar att någon försöker att ta sig in i bilen eller ex. plocka av bildäcken. Ett billarm hindrar dock inte tjuven kör iväg med bilen. Det är bra att kombinera ett billarm med en elektronisk startspärr.

Startspärr/immobiliser

Ett elektroniskt skydd som gör det svårare för tjuven att köra iväg med bilen. Startspärren stänger ner ett antal olika funktioner. Den förhindrar dock inte att något stjäls ur bilen, och det är därför bra att kombinera startspärren med ett billarm.

SSF DNA-märkning

Avskräck tjuven i höst med MärkDNA och öka dina chanser att få tillbaka stulna värdesaker. Ta hjälp av den senaste tekniken och skydda dem på ett enkelt och effektivt sätt med SSF DNA-märkning! 

499 kr / st
Mer info

SSF Spärrtjänst

SSF Spärrtjänst är det enklaste och mest effektiva sättet att spärra dina kort, id-handlingar och mobil/surfplatta. Ring ett enda samtal, vi svarar dygnet runt.

Mer info

SSF Nyckelbricka

Nyckelbrickan har funnits i över 60 år och är en tydlig symbol för ett effektivt vardagsskydd. Med brickan på din nyckelknippa ökar du chanserna att få tillbaka dina tappade nycklar i höst.

Mer info

SSF Stöldskyddsregistret

Vilka av dina värdesaker vill du ska finnas i SSF Stöldskyddsregister? Registrera dina värdesaker. Då blir de automatiskt spårbara för polisen om de skulle försvinna, och det ökar dina chanser att få tillbaka dem.

Mer info