Jobba med oss!

Nu skapar vi en helt ny marknadsavdelning till vår stora satsning inom digital säkerhet. Kom och jobba med oss!

Vi söker tre supertalanger till ny digital marknadsavdelning!

Nu skapar vi på SSF Stöldskyddsföreningen en helt ny marknadsavdelning till vår stora satsning inom digital säkerhet.

Vi söker Content Manager, Web Manager och Digital Marketing Specialist

Du kommer vara med på en spännande resa både internt och externt, där marknadskommunikationen för bolagets och branschens digitala transformation kommer vara betydande. Dina specialistkompetenser kommer vara av största vikt för att vi på SSF ska bli ledande inom den digitala säkerheten. Vill du driva förändring för hela Sverige inom digital säkerhet? Sök då en av tjänsterna!

SSF Stöldskyddsföreningen är en ideell förening samt ett kommersiellt bolag som arbetar för att skapa ett tryggare samhälle. I 85 år har de arbetat med oberoende säkerhetsrådgivning till privatpersoner och företag om stölder och bedrägerier inom både den fysiska och digitala världen. SSFs kommersiella verksamhet som säljer och erbjuder produkter, normer och utbildningar är avgörande för den ideella verksamheten.

I och med den ökade digitala brottsligheten som t.ex ID-kapning, internetbedrägerier – phishing, smishing, vishing etc står SSF inför en stor utmaning att proaktivt minska risken att utsättas för digitala brott. För att klara detta skapas nu en ny digital marknadsavdelning samt rekrytering av ytterligare medarbetare med digitalkompetens till bolagets andra avdelningar, med fokus på att vara framstående inom den digitala säkerheten. Satsningen kommer innebära ett fortsatt fokus på digitala kanaler med större fokus på awareness kampanjer och konvertering. Vidare kommer vi på SSF satsa på att investera i konceptutveckling, digitaliseringsverktyg, cybersäkerhetsnormer och arbetsmetoder. Allt med fokus på att vara proaktiva och ledande inom den digitala säkerheten.

Är du en av dem som ska ta SSF in i framtiden – ansök idag!
Rekryteringen via Anegy Talents.

Sök tjänsterna här!