Hur kan vi hjälpa till?

Välkommen till SSF

SSF Stöldskyddsföreningen har arbetat med säkerhetsfrågor sedan 1934 och har byggt upp en unik erfarenhet och kompetens inom säkerhetsområdet. Vår vision – att skapa ett tryggare samhälle.

Till de senaste nyheterna
Publicerad: januari 20, 2023

Bedrägerierna genom social manipulation fortsätter öka

Under 2022 anmäldes nästan 35 000 bedrägerier genom sociala manipulation. Det är en ökning med 43 procent jämfört med 2021 enligt Brottsförebyggande rådet (Brå). De senaste fyra åren har dessa brott ökat med 127 procent.

Publicerad: december 16, 2022

Människan bakom uniformen (MBU) belönas med SSF:s Polisstipendium

Polisen i Helsingborg tilldelas 2022 års SSF Stöldskyddsföreningens Polisstipendium om 25 000 kr för sitt brottsförebyggande arbete med Människan bakom uniformen (MBU). Med sitt arbete lyckas man öka förståelsen för blåljusverksamheten, ändra attityder och värva ambassadörer bland ungdomarna i Helsingborg.

Publicerad: oktober 7, 2022

Information om klistermärken för äldre

I samband med att Tv4 sände reportaget om telefonbedrägerier har det inkommit många förfrågningar om våra stickers (klisterlappar) som visades i programmet.

Cykelguide

Håll tjuven borta från din cykel

Läs cykelguiden
Testa dina internetvanor