Hur kan vi hjälpa till?

Ett säkrare samhälle - för alla

Brottsligheten förändras, men inte vår vision: på SSF Stöldskyddsföreningen jobbar vi för ett tryggare Sverige. Var med oss på resan du också - bli stödjande medlem idag!

Senaste nyheterna
Publicerad: juli 8, 2022

Bli inte blåst på konsertbiljetten i sommar

Konsertsäsongen är i gång igen, så även bedragarna. Under sommarmånaderna juni-augusti ökar normalt annonsbedrägerierna. Förra sommaren anmäldes 7632 annonsbedrägerier mellan juni-augusti.

Läs hela nyheten
Publicerad: juli 4, 2022

Se upp för tjuven på utlandssemestern!

Närmare 50 % av de som reser utomlands är oroliga över att bli bestulna under semestern, det visade den Demoskopunderökning som SSF Stöldskyddsföreningen lät göra innan pandemin begränsade resandet.

Läs hela nyheten
Cykelguide

Håll tjuven borta från din cykel

Läs cykelguiden
Testa dina internetvanor

Är du nätklok?
In och testa!

Till nätklok
SSF DNA-märkning
549 kr
SSF Cykel-märkning
449 kr
SSF Nyckelbricka
120 kr
Visa produkt

Var rädd om nära och kära!

Befogenhetsbedrägerier ökar markant och det är ett brott som främst drabbar äldre personer. Läs på och tipsa dina nära och kära om hur de kan skydda sig.

Här hittar du mer om åldringsbrott