Hur kan vi hjälpa till?

Välkommen till SSF

SSF Stöldskyddsföreningen har arbetat med säkerhetsfrågor sedan 1934 och har byggt upp en unik erfarenhet och kompetens inom säkerhetsområdet. Vår vision – att skapa ett tryggare samhälle.

Till de senaste nyheterna
Publicerad: februari 1, 2023

De tre L:en – tre tips för att undvika bedrägerier

Kom ihåg de tre L:en! Lämna aldrig ut, Lägg på luren och Logga aldrig in. Med dessa tre L kan du förhoppningsvis undvika de allra vanligaste formerna av bedrägerier.

Publicerad: januari 20, 2023

Bedrägerierna genom social manipulation fortsätter öka

Under 2022 anmäldes nästan 35 000 bedrägerier genom sociala manipulation. Det är en ökning med 43 procent jämfört med 2021 enligt Brottsförebyggande rådet (Brå). De senaste fyra åren har dessa brott ökat med 127 procent.

Publicerad: januari 26, 2023

Tillbakablick på 2022 – vi listar årets höjdpunkter

SSF Stöldskyddsföreningen verkar för ett tryggare samhälle genom brottsförebyggande arbete, informationsspridning och opinionsbildning – och år 2022 var inget undantag. Nedan sammanfattar vi årets höjdpunkter – från rådgivning till allmänheten, viktiga samarbeten och initiativ. Kampanjer till allmänheten Tillsammans med MSB och Polisen genomförde vi under 2022 två kampanjer Tänk säkert på regeringens uppdrag för att … Läs mer

Cykelguide