Hur kan vi hjälpa till?

Ett säkrare samhälle - för alla

Brottsligheten förändras, men inte vår vision: på SSF Stöldskyddsföreningen jobbar vi för ett tryggare Sverige. Var med oss på resan du också - bli stödjande medlem idag!

Senaste nyheterna
Publicerad: augusti 19, 2022

Freja eID Group AB och SSF ingår avtal

Freja eID Group AB (publ) och SSF Stöldskyddsföreningen har avtalat om ett samarbete kring tjänsten Säkerhetskollen.se. Samarbetet ger Frejas användare direkt tillgång i appen till aktuella bedrägerivarningar, säkerhetsguider och rådgivning från Säkerhetskollen.se

Publicerad: augusti 19, 2022

4 584 stölder i skolan

Skolorna har startat efter sommarlovet och många elever har med sig värdesaker till skolan så som, cyklar, mobiltelefoner, bankkort, datorer, märkeskläder och andra värdesaker. Värdesakerna är förutom att de är stöldbegärliga även lätta att tappa bort eller glömma kvar på olika platser under dagen.

Publicerad: juli 8, 2022

Bli inte blåst på konsertbiljetten i sommar

Konsertsäsongen är i gång igen, så även bedragarna. Under sommarmånaderna juni-augusti ökar normalt annonsbedrägerierna. Förra sommaren anmäldes 7632 annonsbedrägerier mellan juni-augusti.

Cykelguide

Håll tjuven borta från din cykel

Läs cykelguiden
Testa dina internetvanor

Är du nätklok?
In och testa!

Till nätklok
SSF DNA-märkning
549 kr
SSF Cykel-märkning
449 kr
SSF Nyckelbricka
120 kr
Visa produkt

Var rädd om nära och kära!

Befogenhetsbedrägerier ökar markant och det är ett brott som främst drabbar äldre personer. Läs på och tipsa dina nära och kära om hur de kan skydda sig.

Här hittar du mer om åldringsbrott