Hur kan vi hjälpa till?

Ett säkrare samhälle - för alla

Brottsligheten förändras, men inte vår vision: på SSF Stöldskyddsföreningen jobbar vi för ett tryggare Sverige. Var med oss på resan du också - bli stödjande medlem idag!

Senaste nyheterna
Publicerad: september 21, 2022

9 fritidshus om dagen drabbas av inbrott – så skyddar du dig

Förra året anmäldes 3 388 inbrott i fritidshus i Sverige, vilket motsvarar drygt nio inbrott om dagen. SSF har tips på hur du minskar risken att drabbas.

Läs hela nyheten
Publicerad: september 6, 2022

Nyfikenheten tar över

Tusentals företag och organisationer blir varje år utsatta för digitala attacker. Och det börjar ofta med att en anställd klickar på en skadlig länk. I OKTOs nya kampanj för SSF, MSB och Polisen visas det ocharmiga tillfället upp när människor blir sugna att klicka på en länk utan att riktigt tänka efter.

Läs hela nyheten
Cykelguide

Håll tjuven borta från din cykel

Läs cykelguiden
Testa dina internetvanor

Är du nätklok?
In och testa!

Till nätklok
SSF DNA-märkning
549 kr
SSF Cykel-märkning
449 kr
SSF Nyckelbricka
120 kr
Visa produkt

Var rädd om nära och kära!

Befogenhetsbedrägerier ökar markant och det är ett brott som främst drabbar äldre personer. Läs på och tipsa dina nära och kära om hur de kan skydda sig.

Här hittar du mer om åldringsbrott