• Bilrutemärkning

SSF Bilrutemärkning

449 kr

Använd SSF Bilrutemärkning för stöldmärkning av din bil. Det är en permanent och diskret stöldskyddsmetod som både rekommenderas, och i vissa fall, krävs av försäkringsbolagen.

När du köper produkter från SSF bidrar du till rådgivning, initiativ, och tjänster som ger alla rätten att leva tryggt.

Att stöldskyddsmärka bilen ska var enkelt och effektivt. Genom att märka bilens alla rutor kan du avskräcka biltjuvar då dom inte vill få besvär och kostnader med att byta bilens identitet om de försöker sälja den vidare. Du utför märkningen själv i tre enkla steg där du applicerar schabloner med ditt stansade registreringsnummer på bilens alla rutor, penslar på en etsvätska, väntar några minuter och sedan torkar av noga och avslutar med att sätta varningsdekaler på sidorutorna.

 

Detaljerad produktinformation

Enkelt att använda

Stöldmärk dina bilrutor med bilens registreringsnummer – och få ett enkelt och effektivt stöldskydd. Märkta rutor kan avskräcka många biltjuvar som inte vill få problem och kostnader med att byta bilens identitet.

Din märksats innehåller:

  • 8 st. schabloner med bilens registreringsnummer
  • 2 varningsdekaler
  • Etsningsvätska
  • Pensel
  • Instruktioner om hur märkningen går till

Frågor och svar

Går det att märka rutorna utomhus i minusgrader?

Svar: Nej, det måste vara plusgrader för att märkningen ska fästa. Ett tips är att vintertid göra märkningen i ett garage eller i en ”gör det själv-hall”. Låt inte vädret hindra dig från att utföra stöldmärkning av din bil.

 

Kan jag välja att etsa bilens chassinummer istället för reg. nr?

Svar: Märkningen på schablonerna börjar alltid med ett S för Sverige. Efter det kan man stansa sex valfria siffror eller tecken, utom å, ä, ö.

 

Kan jag ångra märkningen och sudda ut den?

Svar: Nej, märkningen är permanent.

 

Kan jag märka på plastglas eller på metall?

Svar: Nej, etsvätskan fungerar bara på glas.

 

Vill du stöldmärka andra värdesaker? Med SSF DNA-märkning kan du märka en mängd personliga ägodelar med en unik DNA-kod.

Läs mer om SSF DNA-märkning.