10%
  • SSF om SSF Stöldskyddsregistret
  • SSF Stöldskyddsregistret
  • SSF Stöldskyddsregistret
  • SSF Stöldskyddsregistret

Stöldskyddsregister 12 månader – Villaägarna

269 kr

Med SSF Stöldskyddsregister är dina värdesaker samlade och proaktiv stöldskyddsmärkta. Registrera upp till 100 av dina märkta eller omärkta värdesaker i SSF Stöldskyddsregister – ditt digitala inventarieregister.

Det rabatterade priset gäller per år.

Kategori:

Produktinformation

I SSF Stöldskyddsregister kan du lista, dokumentera och fotografera dina värdesaker.  och med stöldmärkning får du dem automatiskt spårbara för polisen, om de stjäls eller kommer bort. Du kan även ladda upp bilder på dina värdesaker i direkt anslutning till listningen, samt efterlysa föremål som har försvunnit. Själva registret kan användas som en inventarielista för att underlätta vid ev. framtida försäkringsärenden. Vid förlust hjälper vi dig med polisanmälan och anmälan till försäkringsbolag.

Detaljerad produktinformation

Produktens innehåll

SSF Stöldskyddsregister ger dig möjlighet att registrera upp till 100 märkta eller omärkta värdesaker i registret. När du beställer produkten får du med numrerade dekaler – ett unikt SSF-nummer för varje dekal. Stöldmärk och registrerar allt ifrån cykel och bil till telefon och dator. Du fäster dekalen på dina värdesaker för att tydligt visa att dina föremål är märkta. Stöldmärkning av cykel eller andra värdesaker gör dem mindre attraktiva att stjäla, eftersom de blir svårare för tjuven att sälja vidare. Polisen kan söka direkt på numren, vilket ökar dina chanser att få tillbaka föremålen kopplade till dig, om de hittas.

Hur använder jag Stöldskyddsregistret?

Det är enkelt att använda Stöldskyddsregistret. När du fått ditt startpaket med aktiveringskod, loggar du in på vår hemsida och skapar användarnamn och lösenord. Därefter kan du börja stöldmärkningen och registrerar dina värdesaker. Om du inte stöldmärker en värdesak, är det även bra att ladda upp bilder och kännetecken på dina föremål via registret, och på så vis öka chanserna att få tillbaka dem.

Har du köpt en cykel? Glöm inte att stöldmärka cykeln och att uppdatera listan kontinuerligt!

Vad kan jag stöldmärka och registreras?

Du kan stöldmärka och registrera alla typer av föremål och värdesaker, såväl märkta som omärkta i SSF Stöldskyddsregister. Du kan till exempel registrera och stöldmärka din cykel, bil och moped, eller hemelektronik, tavlor, smycken, båtmotorer, kameror, sportutrustning, verktyg mm.