SSF Nyckelbricka

Nyckelbrickan är vår mest kända produkt som varje vecka hjälper cirka 100 personer att få tillbaka sina tappade nycklar.
Gå till kassan
Produktinformation

Gör som tusentals andra, ta det säkra före det osäkra och öka dina chanser att få tillbaka borttappade nycklar.

Varje Nyckelbricka är personlig, med ett unikt nummer som registreras tillsammans med dina uppgifter. Skulle du tappa eller förlora dina nycklar ökar chanserna att få tillbaka dem.

Upphittaren lämnar in nycklarna, antingen till en polisstation eller genom att posta dem till oss. Så fort vi eller polisen fått in dina nycklar kontaktar vi dig. Dina uppgifter hanteras alltid med full sekretess.

Detaljerad produktinformation

Kort om Nyckelbrickan

• Du sätter Nyckelbrickan på valfri nyckelknippa.
  • Upphittaren kan lägga nycklarna i valfri postlåda, som de är.
  • SSF betalar ut hittelön till upphittaren
  • Du väljer själv hur länge du vill vara kund. Vi har ingen uppsägningstid eller förseningsavgift.
  • När du abonnerar Nyckelbrickan stödjer du indirekt vårt brottsförebyggande arbete. Vårt överskott investeras i olika projekt med anknytning till säkerhet.

Köp flera och få ett förmånligt pris!

SSF Nyckelbrickan är vår mest välkända produkt och tack vare den får ett hundratal människor tillbaka sina borttappade nycklar – varje vecka. Nyckelbrickan passar lika bra till hela familjens nyckelknippor som till bilnyckeln och nycklarna till fritidshuset.

Passa på att beställa vårt förmånliga familjepaket om 6 nyckelbrickor för 425 kr (kostnad för 1år). Då kan alla i familjen få varsin Nyckelbricka att sätta på sin nyckelknippa. Du kan även använda dina extra brickor till exempelvis bilen, båten eller sommarstugan.

Prislista

Antal          Pris 1 år             Pris 3 år
1        108 kr          275 kr
2      207 kr          528 kr
3      297 kr          757 kr
4      342 kr          872 kr
5      405 kr       1 033 kr
6      425 kr       1 084 kr
7      481 kr       1 227 kr
8      543 kr       1 385 kr
9      573 kr       1 461 kr
10      640 kr       1 632 kr

För fler än 10 brickor, kontakta kundservice

Betala för 3 år - spara 15%

Om du väljer att betala för 3 år redan nu sparar du 15 % mot ordinarie abonnemangspris.

Hur lång tid tar det innan jag får mina nyckelbrickor?

Svar: Vårt mål är att du ska få dem inom en vecka.

Måste alla i familjen ha separata abonnemang eller kan man samla allt på en familjemedlem?

Svar: Det går jättebra att samla alla nyckelbrickor på ett abonnemang. Välj gärna vårt förmånliga familjepaket, så får du sex nyckelbrickor på en gång.

Jag har både nyckelbrickor och andra tjänster hos er, kan jag få allt på samma räkning?

Svar: Kontakta vår kundservice, så hjälper vi dig.

Vad händer om jag inte betalar mitt nyckelbricksabonnemang?

Svar: Om du väljer att inte betala avförs du ur vårt register och dina nyckelbrickor kopplas inte längre till dig som person. Vi skickar först ut en avi, därefter en påminnelse.

Hur gör jag om jag vill avsluta mitt nyckelbricksabonnemang?

Svar: Skicka tillbaka nyckelbrickorna i ett frankerat kuvert till:
SSF Stöldskyddsföreningen:
Kundservice, SSF Stöldskyddsföreningen
102 51 Stockholm

Du kan även kontakta oss på telefon 0771-773 773 eller skicka ett mail till info@stoldskyddsforeningen.se

Jag har tappat mina nycklar, måste jag göra någonting nu?

Svar: Nej, vi på SSF eller polisen kontaktar dig så fort vi har fått in dina nycklar.

Var kan jag se vilka uppgifter som ni har registrerade om mig?

Svar: Dina uppgifter finns på alla avier som vi skickar ut. Kontakta vår kundservice om du vill ha ett registerutdrag eller fyll i detta formulär.