Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig, vilket du accepterar om du fortsätter.

Registrera värdecheck

Här registrerar du den värdecheck du har fått för SSF Nyckelbricka. Det är viktigt att vi får dina personuppgifter så att vi kan koppla ihop dig som ägare med dina nycklar. Utan personuppgifter fungerar inte tjänsten. Är du under 18 år vill vi att målsman står som beställare.

I och med att den nya Dataskyddslagen, GDPR (General Data  Protection Regulation), börjar gälla inom  EU den 25 maj 2018, har vi förtydligat dina villkor och rättigheter i en integritetspolicy. Här kan du läsa mer  om vilken personlig information som sparas och varför, hur vi hanterar dina uppgifter samt hur du går tillväga om du vill ta del av, ändra eller radera dina uppgifter ur våra register.

Vi tipsar! Passa på att beställa vårt familjepaket om sex nyckelbrickor för 434 kr/år. Då kan alla i familjen få var sin nyckelbricka att sätta på sin nyckelknippa eller använd dina extra brickor till exempelvis bilen, båten eller sommarstugan.

*obligatoriska uppgifter

Välj det alternativ som passar dig bäst
Jag accepterar Stöldskyddsföreningens köpvillkor och att mina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med SSF:s Integritetspolicy (se länkar nedan)