Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Produkten har lagts till i din varukorg.

Skapa ett säkert och tryggt hem

Våra hem är fyllda med materiella värdesaker och känslomässiga värden i form av fotografier, brev och andra minnessaker. Ofta tänker vi kanske inte på vad vi har och hur mycket vi värdesätter det, förrän det är borta.

Minska inbrottsrisken

År 2015 anmäldes närmare 22 700 inbrott i bostäder i Sverige. Genom att se över hur ditt hem och ditt bostadsområde ser ut och skaffa dig ett bra inbrottsskydd, minskar du risken avsevärt för att drabbas av stöld, förlust och det obehagliga intrång i privatlivet som ett inbrott är.

Det finns många sätt du kan skydda dig på, det här är bara några av våra tips:

  • aktivera grannarna i Grannsamverkan – uppmärksamhet är det sista en tjuv vill ha
  • se över låsen på fönster och dörrar – tjuven väljer bort bostäder där det tar tid att ta sig in och är svårt att komma ut med det stulna
  • förvara inte värdefulla verktyg och maskiner i förråd med undermåliga lås och dörrar
  • märk dina värdesaker så de blir spårbara – märkta föremål är svårare att sälja vidare
  • lås in värdesaker och id-handlingar, t ex passet, i säkerhetsskåp – det finns inga "bra ställen" som tjuven inte hittar
  • installera ett larm – det förkortar tiden tjuven har på sig innan hen riskerar att bli upptäckt

För fler tips och råd, läs mer pi våra säkerhetsguider eller ring SSF:s kostnadsfria oberoende säkerhetsrådgivning 0771-773 773.

Grannsamverkan

Med Grannsamverkan minskar brottsligheten och ökar tryggheten i ditt bostadsområde. 

Mer info

Säkerhet för fritidshuset

Att tänka över skyddet för fritidshus är extra viktigt, eftersom du inte alltid är där och kan ha koll. Installera säkerhetsprodukter och göm aldrig nycklarna i närheten av huset är några tips. 

Mer info

Inbrottslarm och kameraövervakning

Numera finns det en mängd olika typer av inbrottslarm, många med kameraövervakning. Innan du beslutar dig för vad du ska välja, ta del av våra råd och tips. 

Mer info

Dörrar och lås

Tjuvar är uppfinningsrika och använder inte alltid dörren för att ta sig in i bostaden. Med ett bra säkerhetsskydd för dina fönster, källarfönster, altan- och entrédörrar kan du effektivt hindra ett inbrott.

Mer info
Mer säkerhetsrådgivning

SSF DNA-märkning

Avskräck tjuven och öka dina chanser att få tillbaka stulna värdesaker. Ta hjälp av den senaste tekniken och skydda dem på ett enkelt och effektivt sätt med SSF DNA-märkning! 

Mer info
20 %

Bilrutemärkning + SSF Nyckelbricka

Skydda både bilen och bilnyckeln med vårt paketerbjudande! Köp SSF Bilrutemärkning och 1 st SSF Nyckelbricka i 1 år med 20% rabatt.

474 kr 379 kr / st
Mer info

SSF Spärrtjänst

 SSF Spärrtjänst är det enklaste och mest effektiva sättet att spärra dina kort, id-handlingar och mobil/surfplatta. Ring ett enda samtal, vi svarar dygnet runt.

Mer info

SSF Stöldskyddsregistret

Lista och dokumentera dina värdesaker i SSF Stöldskyddsregister. Då blir de automatiskt spårbara för polisen om de skulle försvinna, och det ökar dina chanser att få tillbaka dem.

Mer info