Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig, vilket du accepterar om du fortsätter.

Våra tips och råd

Det finns mycket du kan göra för att skydda dig själv och familjen, ditt hem och dina värdesaker. Här har vi samlat information och råd om saker du bör tänka på och tips på vad vi på SSF kan hjälpa dig med.
Läs våra säkerhetsguider

SSF:s rådgivning

Vill du ha fler goda tips och tricks? Slå en pling eller prata med våra kloka rådgivare på chatten. Vi har kostnadsfri säkerhetsrådgivning för dig.
Hitta oss här

Tidigare avsnitt

Avsnitt 1: ID-kapning

Stoppa Tjuven är tillbaka med en ny säsong! Denna gång är det programledaren Jonas Leksells tur att testa på livet som tjuv. Till hjälp har han IT-experten David Jacoby och fd kriminella Anders Adali som hjälp. I detta avsnitt tacklas ämnet ID-kapning.

Mer info

Avsnitt 2: Båtstölder

Stoppa Tjuven är tillbaka med en ny säsong! Denna gång är det programledaren Jonas Leksells tur att testa på livet som tjuv. Till hjälp har han IT-experten David Jacoby och fd kriminella Anders Adali som hjälp. I detta avsnitt tacklas ämnet båtstölder.

Mer info

Avsnitt 3: Cykelstölder

Stoppa Tjuven är tillbaka med en ny säsong! Denna gång är det programledaren Jonas Leksells tur att testa på livet som tjuv. Till hjälp har han IT-experten David Jacoby och fd kriminella Anders Adali som hjälp. I detta avsnitt tacklas ämnet cykelstölder.

Mer info

Avsnitt 4: Inför semestern

Stoppa Tjuven är tillbaka med en ny säsong! Denna gång är det programledaren Jonas Leksells tur att testa på livet som tjuv. Till hjälp har han IT-experten David Jacoby och fd kriminella Anders Adali som hjälp. I detta avsnitt tipsar vi dig om vad du bör tänka på innan du reser bort.

Mer info

Avsnitt 5: Under semestern

Stoppa Tjuven är tillbaka med en ny säsong! Denna gång är det programledaren Jonas Leksells tur att testa på livet som tjuv. Till hjälp har han bland andra IT-experten David Jacoby och fd kriminella Anders Adali som hjälp. I detta avsnitt tipsar vi om vad du bör tänka på när du är på semester.

Mer info

Avsnitt 6: Mobilstölder

Stoppa Tjuven är tillbaka med en ny säsong! Denna gång är det programledaren Jonas Leksells tur att testa på livet som tjuv. Till hjälp har han bland andra IT-experten David Jacoby och fd kriminella Anders Adali som hjälp. I detta avsnitt tipsar vi om hur du skyddar din mobil!

Mer info

Avsnitt 7: Inbrott

Stoppa Tjuven är tillbaka med en ny säsong! Denna gång är det programledaren Jonas Leksells tur att testa på livet som tjuv. Till hjälp har han bland andra IT-experten David Jacoby och fd kriminella Anders Adali som hjälp. I detta avsnitt testar Jonas på livet som inbrottstjuv.

Mer info

Avsnitt 8: Åldringsbrott

Stoppa Tjuven är tillbaka med en ny säsong! Denna gång är det programledaren Jonas Leksells tur att testa på livet som tjuv. Till hjälp har han bland andra IT-experten David Jacoby och fd kriminella Anders Adali som hjälp. I detta avsnitt tar vi upp ämnet åldringsbrott.

Mer info

Avsnitt 9: Handla säkert på nätet

Stoppa Tjuven är tillbaka med en ny säsong! Denna gång är det programledaren Jonas Leksells tur att testa på livet som tjuv. Till hjälp har han bland andra IT-experten David Jacoby och fd kriminella Anders Adali som hjälp. I detta avsnitt lär du dig hur du undviker en dålig deal!

Mer info

Stoppa Tjuven 57 fel och rätt

Hur vet inbrottstjuven att du är på semester och vilket cykellås skyddar din cykel sämst? Lär dig knepen för en säkrare vardag!

Mer info

Följ oss på Facebook

Följ SSF Stöldskyddsföreningen på Facebook för uppdateringar, tips och råd!

Mer info
Stöd vår ideella verksamhet genom att köpa våra produkter

Läs vårt senaste pressmeddelande

Bli inte blåst under Black Friday!
Läs här