Hur kan vi hjälpa till?

Nyheter företag

Här hittar du våra senaste nyheter och pressmeddelanden riktat mot företag.

Linnéa Sundström ny normchef vid Stöldskyddsföreningen

Linnéa Sundström anställs från 1 februari som normchef vid Stöldskyddsföreningen. Linnéa har sedan september förra året varit senior projektledare norm vid Stöldskyddsföreningen med ansvar för att se över normverksamheten samt för projektet Säkra Smarta Fastigheter.

Tillbakablick på 2022 – årets höjdpunkter från normer, förlag och utbildning

Människan bakom uniformen (MBU) belönas med SSF:s Polisstipendium

Polisen i Helsingborg tilldelas 2022 års SSF Stöldskyddsföreningens Polisstipendium om 25 000 kr för sitt brottsförebyggande arbete med Människan bakom uniformen (MBU). Med sitt arbete lyckas man öka förståelsen för blåljusverksamheten, ändra attityder och värva ambassadörer bland ungdomarna i Helsingborg.

Nytt samarbete ger Säkerhetsuniversitetets studerande tillgång till SSF:s normer

SäkerhetsBranschen och Stöldskyddsföreningen (SSF) ingår ett nytt samarbete där SSF gör sina normer tillgängliga för eleverna på Säkerhetsuniversitetets yrkeshögskoleutbildning Kvalificerad Säkerhetsingenjör. Eleverna kommer genom det nya samarbetet ha tillgång till en kostnadsfri digital utgåva av normerna under hela sin studietid.

Ta steget närmare en säkrare arbetsplats – anmäl dig 2023 års säkerhetsutbildningar

Lagar och regler inom säkerhetsområdet är under ständig förändring, samtidigt är inbrottsstölder och skadegörelser mot byggarbetsplatser ett stort branschproblem som drabbar många företag. Är din verksamhet tillräckligt säker? Läs mer om 2023 års säkerhetsutbildningar och anmäl dig i dag!

Storebror ser dig, men vad får han egentligen titta på?

Kamerabevakning – rätt hanterat ett smart sätt att höja säkerhetsnivån. Felhanterat? Hög risk att du aktualiserar storebrorsreferensen från George Orwells 1984 och dessutom får GDPR-konsekvenser att hantera.

Growth Marketer till Stöldskyddsföreningen

Vill du hjälpa till att motverka digitala brott? Vill du tillhöra ett tight och drivet team? Då är denna roll något för dig!

Skydd: Träffa oss i monter A19:10

Detta händer under Skydd den 25 – 27 oktober. Nu är det bara en vecka kvar till Skydd, Nordens största skyddsmässa som SSF är medarrangörer till. Besök gärna vår monter som i år har särskilt fokus på "Det säkra företaget. På plats i montern kommer du att få chans att träffa oss och höra mer om vårt arbete samt diskutera vad som kännetecknar ett säkert företag. Vi kommer även att bjuda på kaffe och nybakat för den fikasugne och tester där du kan sätta dina säkerhetskunskaper på prov!

Nyfikenheten tar över

Tusentals företag och organisationer blir varje år utsatta för digitala attacker. Och det börjar ofta med att en anställd klickar på en skadlig länk. I OKTOs nya kampanj för SSF, MSB och Polisen visas det ocharmiga tillfället upp när människor blir sugna att klicka på en länk utan att riktigt tänka efter.

Freja eID Group AB och SSF ingår avtal

Freja eID Group AB (publ) och SSF Stöldskyddsföreningen har avtalat om ett samarbete kring tjänsten Säkerhetskollen.se. Samarbetet ger Frejas användare direkt tillgång i appen till aktuella bedrägerivarningar, säkerhetsguider och rådgivning från Säkerhetskollen.se