Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig, vilket du accepterar om du fortsätter.

Säkerhetsutbildningen vi rekommenderar alla att gå

Det här är utbildningen som ger dig goda kunskaper om säkerhet och säkerhetslösningar. Ett enkelt och billigt sätt för företaget att skydda sig, så viktig att vi erbjuder dig att ta med en kollega utan extra kostnad.

Säkerhetsmedvetenhet är viktigt nästan oavsett vad du arbetar med. Med goda baskunskaper har du lättare att förstå hur säkerhetsarbetet bör drivas, eller möjligheter att specialisera dig efter hand. Ju fler av dina medarbetare som går den här kursen, desto bättre kommer säkerheten att fungera på ditt företag. Detta är anledningen till att SSF Stöldskyddsföreningen erbjuder dig att ta med en kollega utan extra kostnad. För ett tryggare samhälle.

Under två dagar får du god översikt kring hur du planerar säkerhetsarbetet, samtidigt som du stärker din kompetens för att genomföra riskanalyser. Du lär dig hur mekaniskt och elektroniskt skydd kan bidra till säkerheten i en verksamhet och hur du själv kan utföra riskanalyser och delta i planeringen av säkerhetsarbetet. Dessutom går vi igenom de lagar, krav och regler som påverkar säkerhetsarbetet.

Målgrupp

Kursen vänder sig till alla som behöver goda kunskaper om säkerhet, inte minst handläggare av säkerhetsfrågor, chefer i olika typer av verksamheter, personer som arbetar med säkerhets-, personal- eller arbetsmiljöfrågor samt leverantörer av säkerhet, säljare, projekterare etc.

*Erbjudandet gäller två personer från samma företag. Vid anmälan – fyll i en anmälan för respektive deltagare och skriv "Så viktig att du får ta med en kollega utan extra kostnad!*" i rutan Övriga kommentarer.

Kursen kan beställas som företagsanpassad efter er verksamhets behov

Kursstart och plats
25 sep Göteborg
23 okt Örebro
19 nov Stockholm
Utbildningens längd
2 dagar
Kursavgift
15 300 kr
exkl. moms. Så superviktig att du får ta med en kollega utan extra kostnad!*