Digital säkerhet med affärsnytta

8,950 kr

Vet ni hur EU:s satsningar inom digitalisering påverkar er organisations data? Är ni rustade för att behålla kontrollen över er data och samtidigt nyttja möjligheterna som erbjuds framåt?

 

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:

Om utbildningen

Om du är ansvarig för ditt företags regelefterlevnad, affärsutveckling eller säkerhet ger den här utbildningen dig en överblick över EU:s ambitioner och kommande regelverk samt verktyg för att kunna planera verksamheten framåt.

Under utbildningen kommer kursledare och experter inom it-rätt och digitalisering att lotsa dig genom de olika regelverken för att ge en ökad förståelse för EU:s ambitioner och mål för det digitala Europa. Ett särskilt fokus läggs på de regelverk som påverkar företags och myndigheters arbete med säkerhet kring och tillgänglighet till organisationens data.

Mål

Målet med utbildningen är att ge dig en förståelse för hur du kan lära känna och ta kontroll över din verksamhetsdata för att identifiera möjligheterna samt förstå utmaningarna vid användning av data.   Det här är din och din verksamhets chans att följa i EU:s spår – bli konkurrenskraftiga och bäst på det ni gör.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till personer som ansvarar för organisationens regelefterlevnad eller säkerhet samt verksamhetsutvecklare.

Läs mer om utbildningen