Alla verksamheter står inför hot och risker och det är av vikt att det finns förståelse, både hos personal och ledning, om analys och hantering av dessa. Utgångspunkten är att ha ett gott säkerhetsmedvetande och att regelbundet genomföra riskanalyser för att på ett professionellt sätt upptäcka och hantera risker och hot.
Utbildningen ger deltagaren kunskaper och färdigheter inom ämnesområdet riskanalys och riskhantering. Exempel på till synes små misstag som lett till stora konsekvenser på grund av bristfällig säkerhetskultur presenteras och diskuteras. Utbildningen ger också kunskaper om hur val av lämpliga och ekonomiskt försvarbara skyddsåtgärder görs.
Målgrupp
Den här utbildningen passar verksamhetens samtliga anställda, oavsett om din roll är som HR, säkerhetsansvariga, frontdeskpersonal, servicepersonal eller chef.
Utbildningens längd
Företagsanpassad
Kursavgift
Offert mot förfrågan
Kontakt
Staffan Augustsson
staffan.augustsson@stoldskyddsforeningen.se
Innehåll
- Säkerhetskultur
- Riskanalys
- Riskhantering
- Skyddsåtgärd
Utbildningens mål
- Skapa säkerhetsmedvetande och en bättre säkerhetskultur.
- Utveckla förebyggande åtgärder på fakta och inte magkänsla.
- Skapa förståelse för vikten av riskhantering.
- Kunna genomföra en riskanalys.
- Kännedom om möjliga skyddsåtgärder.
Praktisk information
Utbildningen beställs som företagsanpassad, efter er verksamhets behov!
Valda delar av utbildnigen kan ges som halvdag eller seminarium, kontakta oss för förslag.
Heldag, offert mot förfrågan. Lärares eventuella resor och logi, samt eventuella kostnader för utbildningslokaler tillkommer.
Föreläsare
Tomas Devenyi, säkerhetskonsult på Ancoris Security.
Mer information
Staffan Augustsson
E-post: staffan.augustsson@stoldskyddsforeningen.se
Intresseanmälan Riskhantering och säkerhetskultur
*uppgifterna är obligatoriska
Anmälan
Du anmäler dig till våra kurser via respektive kurssida. Vill du ha mer information är du välkommen att kontakta oss på SSF Utbildning.
Telefon: 0771-773 773
E-post: utbildning@stoldskyddsforeningen.se
Din kursanmälan tar vi gärna emot så snart som möjligt, helst senast 30 dagar före kursstart. Vi bekräftar din kursanmälan så snart vi fått den. Kallelse till kurs skickar vi dig ett par veckor före kursstart. Du ombesörjer själv din vistelse på kursorten.
Betalningsvillkor
Priserna är angivna exkl. moms. Vi tillämpar betalningsvillkor 30 dagar netto.
Avbokning
Din anmälan är bindande! Vid avbokning som inkommer senare än 30 dagar före kursstart debiterar vi hela kursavgiften samt i förekommande fall uppkomna kostnader för kost och logi mm. Denna regel gäller också deltagare som utan avbokning uteblir från kurs. För utbildningar uppdelade på flera avsnitt avser en anmälan hela kursen, dvs samtliga avsnitt. Om sjukintyg uppvisas utgår inga kostnader för kursavgiften. Om du får förhinder kanske någon annan på din arbetsplats kan nyttja din kursplats. För SSF Säkerhetschef gäller särskilda anmälningsvillkor och avbokningsregler.
Reservation
Vi reserverar oss för eventuella förändringar när det gäller priser, föreläsare, kursupplägg mm. Om vi tvingas ställa in kursen pga för lågt deltagarantal, meddelar vi dig så snart vi kan samt återbetalar ev. inbetald kursavgift.
Integritetspolicy
I och med att den nya Dataskyddslagen, GDPR (General Data Protection Regulation), börjar gälla inom EU den 25 maj 2018, har vi förtydligat dina villkor och rättigheter i en integritetspolicy. Här kan du läsa mer om vilken personlig information som sparas och varför, hur vi hanterar dina uppgifter, samt hur du går tillväga om du vill ta del av, ändra eller radera dina uppgifter ur våra register.