SSF 200 utgåva 6 – Utbildning

2,600 kr

Du som går utbildningen SSF 200 utgåva 6 och vill beställa ett exemplar av normen får 50% på normen när du bokar utbildningen. Du bokar utbildningen nedan och köper ditt exemplar av normen här, för at få rabatt på normen skriver du in rabattkoden UTB200 i kassan. Rabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:

Ställs du och din verksamhet inför utmaningar med skyddsklasser? Vill du ha kontroll och ligga steget före i arbetet med att säkerställa och utveckla inbrottsskydd? Då måste du ha kunskap och förståelse för normen SSF 200, som reglerar inbrottsskydd för byggnader och lokaler. Många förstår inte vilket bra stöd normen SSF 200 är vid ny- och ombyggnationer samt vilka konsekvenser bristfällig kunskap orsakar både för inbrottsskyddet och det rent ekonomiska.

Normen SSF 200 har nu reviderats och kommit ut i en ny utgåva, SSF 200, utgåva 6. Normen är omfattande och beskriver bland annat tre olika skyddsklasser inom inbrottsskydd gällande exempelvis dörrar, fönster, väggar, tak och golv. Under denna utbildning går vi igenom de förändringar som genomförts och vi förklarar också bakgrunden till förändringarna. Det är mycket värdefull kunskap oavsett om du är kravställare, användare, upphandlare eller leverantör av säkerhet.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till leverantörer av säkerhet, kravställare så som försäkringsbolag och myndigheter, upphandlare/inköpare, säkerhetsansvariga/funktionsansvariga/driftansvariga, arkitekter, säkerhetskonsulter, byggherrar, fastighetsägare, projektörer och installatörer.