• Bilrutemärkning

Bilrutemärkning Företag

359.20 kr

SSF Bilrutemärkning är en permanent, diskret och effektiv stöldskyddsmetod som både rekommenderas, och i vissa fall, krävs av försäkringsbolagen.

Att stöldskyddsmärka bilen ska var enkelt och effektivt. Genom att märka bilens alla rutor avskräcker man biltjuvar då dom inte vill få problem och kostnader med att byta bilens identitet när dom säljer den vidare. Själva märkningen är enkel att utföra. Du fäster schabloner, förtryckta med ditt registreringsnummer på rutorna, som du sedan penslar glasetsningsvätska på. Slutligen sätter du de medföljande varningsdekalerna på bilrutorna. Stöldskyddsmärkningen av bilen = Klar!

Priset är exklusive moms.

Detaljerad produktinformation

Stöldmärk dina bilrutor med bilens registreringsnummer – och få ett enkelt och effektivt stöldskydd. Märkta rutor avskräcker många biltjuvar, som inte vill få problem och kostnader med att byta bilens identitet.

Din märksats innehåller:

  • 8 st. schabloner med bilens registreringsnummer
  • 2 varningsdekaler
  • Etsningsvätska
  • Pensel
  • Instruktioner om hur märkningen går till

Frågor och svar

Går det att märka rutorna utomhus i minusgrader?

Svar: Nej, det måste vara plusgrader för att märkningen ska fästa. Ett tips är att vintertid göra märkningen i ett garage eller i en ”gör det själv-hall”. Låt inte vädret hindra dig från att utföra stöldmärkning av din bil.

Kan jag välja att etsa bilens chassinummer istället för reg. nr?

Svar: Märkningen på schablonerna börjar alltid med ett S för Sverige. Efter det kan man stansa sex valfria siffror eller tecken, utom å, ä, ö.

Kan jag ångra märkningen och sudda ut den?

Svar: Nej, märkningen är permanent.

Kan jag märka på plastglas eller på metall?

Svar: Nej, etsvätskan fungerar bara på glas.

 

Vill du stöldmärka andra värdesaker? Med SSF DNA-märkning kan du märka en mängd personliga ägodelar med en unik DNA-kod.

Läs mer om SSF DNA-märkning.