• SSF-Nyckelbrickan

SSF Nyckelbricka Företag 1 år

97 kr

Öka chanserna att få tillbaka borttappade nycklar med SSF:s Nyckelbricka. Varje år lägger företag miljontals kronor på att byta lås och tillverka nya nycklar, SSF:s Nyckelbricka är därav både en säkerhet och en besparing för ditt företag.

Volymrabatt – Antal pris/st exkl. moms

1-9 st               97 kr st/år
10-29 st           88 kr st/år
30-49 st           85 kr st/år
50-99 st           79 kr st/år

Begär offert för antal över 100st nyckelbrickor. Skicka er offertförfrågan till vår kundansvarige Robert Ytterberg

Produktinformation

SSF:s Nyckelbricka är en liten bricka som fästs på nyckelknippan. Brickan har ett unikt nummer som registreras tillsammans med dina företags- och personuppgifter i en sekretessbelagd databas hos SSF. Om nycklar tappas bort kan upphittaren lämna in dem till polisen eller SSF. Polisen eller SSF kan sedan använda det unika numret för att identifiera dig och kontakta dig.

SSF:s Nyckelbricka är både en säkerhet och en besparing för ditt företag. Varje år skrotar polisen tonvis av nycklar som på ett eller annat sätt försvunnit från privatpersoner och företag. Med hjälp av vår nyckelbricka får nio av tio tillbaka sina förlorade nycklar. Det är ett enkelt sätt att slippa kostnaden för att tillverka nya nycklar och byta lås.

Priset är exklusive moms.

Detaljerad produktinformation

Varje Nyckelbricka är personlig, med ett unikt nummer som registreras tillsammans med dina företags- och personuppgifter i en sekretessbelagd databas hos SSF. Vår databashantering följer sedan länge beprövade rutiner. Om nycklarna tappas bort, är det endast polisen som kan få reda på vem nycklarna tillhör, genom att kontakta SSF.

Så här fungerar Nyckelbrickan

  • Varje nyckelbricka har ett unikt nummer som registreras tillsammans med dina företags- och personuppgifter i en sekretessbelagd databas hos SSF.
  • Om nycklarna tappas bort kan endast polisen få reda på vem nycklarna tillhör, genom att kontakta SSF.
  • SSF har sedan 1940-talet hanterat nyckelbrickor och databashanteringen följer sedan länge beprövade säkerhetsrutiner.
  • SSF återlämnar drygt 100 nyckelknippor i veckan.
  • Upphittaren får hittelön.
  • Du stödjer SSF:s brottsförebyggande arbete