Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig, vilket du accepterar om du fortsätter.

Ditt unika stöldskydd

I varje märksats med SSF DNA-märkning finns en unik syntetiskt framtagen DNA-kod, som har skapats på ett rättssäkert sätt i ett laboratorium som certifierats enligt ISO 17025 vilket säkerställer att bevisningen håller i domstolar världen över.

Koden är blandad med ett vattenbaserat lim samt UV-fluorescens som lyser i blått. Man har även tillsatt tusentals mikropunkter, som i sig även har en unik kod tryckta på sig, vilket gör det möjligt för polisen att på plats avläsa en av ägarkoderna för en snabb identifiering.

SSF DNA-märkning är testad enligt en internationell norm och håller under minst fem år i utomhusklimat, inomhus betydligt längre. Efter att förpackningen har öppnats håller märkningen för applicering i 3-6 månader. Oöppnad förpackning håller ca 12-18 mån.

Den avskräckande effekten med DNA-märkning är stor. Skulle du trots det bli av med något är märkningen spårbar i Sverige såväl som utomlands – polisen i flera länder har tillgång till det register där ditt ägarskap finns registrerat.

Ring oss på 0771 - 773 773
Eller låt oss kontakta dig för att berätta mer om hur vi kan hjälpa dig med DNA-märkning.
Tack, vi hör av oss.
Tekniskt fel, var vänlig verifiera formuläret och försök igen.