Höstens utbildningar – gedigen kunskap som bas och toppat med nyheter, som digifysisk utbildning

Välkommen att vidga dina kunskaper inom säkerhet hos SSF i höst. Med anledning av den pågående Coronapandemin ställs högre krav på utbildande verksamheter. För att möta framtidens behov erbjuder vi flera nya koncept för utbildning, hybridutbildningar, som exempelvis digifysisk utbildning, e-learning, online-utbildningar, blended learning och för vårt flaggskepp SSF Säkerhetschef har vi skapat en läranderesa där du deltar och nätverkar i klassrumet samt arbetar på distans, på egen tid.

Nytt koncept – digifysisk utbildning

Digifysisk utbildning innebär att man som deltagare kan välja om man vill närvara på utbildningen fysiskt i klassrum eller digitalt, online.

Utbildningarna sker i ett fysiskt klassrum och onlinegruppen syns för resten av klassen via en skärm intill läraren. Placering av kamera, bildskärm, fysiska deltagare och läraren är noga uttänkt för att få alla att känna sig sedda och kunna interagera på föreläsningen.

Du som elev kommer vara uppkopplade på Zoom, där man ser varandra och varandras namn. Under föreläsningar kommer lärares slides/whiteboard synas i bild, samtidigt som man kan se andra deltagare samt klassrummet.

Konceptet, digifysik utbildning, har vi arbetat fram tillsammans med Ted Retorik Studio och det innefattar nya pedagogiska grepp och flöden, ny teknik samt utbildning av våra lärare.

Digifysisk utbildning.

Se vårt utbud av digifysisk utbildning här.

Utbildningsplattform och e-learnings

SSF Stöldskyddsföreningen fortsätter stärka sin satsning mot brott och utökar sina digitala utbildningssatsningar genom att lansera en ny utbildningsplattform tillsammans med Edtech-bolaget TicTac Interactive. 

SSF har sedan tidigare Sveriges bredaste fysiska utbildningsutbud inom säkerhet. Utöver de öppna utbildningarna erbjuder SSF också skräddarsydda säkerhetsutbildningar speciellt anpassade för företag. SSF går nu in i ett samarbete med TicTac för att utveckla och sälja ett antal utbildningar inom säkerhet och e-learnings. Det är utbildningar för att stärka företag inom både den fysisk säkerheten och inom cybersäkerhetsområdet.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad.

SSF Säkerhetschef – nytt koncept och vässad utbildning

Utbildningen har vässats inför årets kursstart och vi har utvecklat ett nytt koncept, en lärande resa som bygger på blended learning. Det innebär att deltagare lär sig individuellt och via workshops, både online och i fysiskt klassrum tillsammans med våra lärare. Lärarna är specialister inom sina områden och noga utvalda för sin pedagogiska förmåga.

En tredjedel av utbildningen genomförs på distans, vilket ger mer flexibelt lärande. Utbildningen motsvarar totalt 27 utbildningsdagar. För att få veta mer är du välkommen att kontakta oss eller läsa mer på hemsida, kontakt maria.dahlstedt@stoldskyddsforeningen.se, 08-7837534.

För dig som deltagare

  • Här hittar du höstens utbildningar, för att se de utbildningar vi erbjuder online filtrerar du listan på online.
  • Vill du gå en utbildning anmäler du dig som vanligt via utbildningens anmälningssida på vår webb.
  • Vid inställda utbildningar, om du blir sjuk eller av annan anledning inte kan delta på din inbokade utbildning har du möjlighet att boka om dig till ett annat tillfälle senare under året eller låta en kollega gå i ditt ställe. Du kan även läsa mer om våra allmänna villkor här.

Har du frågor? Kontakta utbildning@stöldskyddsforeningen.se

Covid-19 åtgärder för de som medverkar på plats:

  • Utökade städrutiner med desinficering.
  • Tydliga kommunikation och riktlinjer gällande hälsa för deltagare och medarbetare.
  • Reducering av antal fysiska deltagare på utbildningarna.
  • Tillgång till handsprit.
  • Våra medarbetare arbetar hemifrån i den mån de kan och prioriterar digitala möten.

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer

Säkerhet och hälsa för besökare och medarbetare är av högsta prioritet för oss på Stöldskyddsförening. All personal som kan jobbar hemifrån och vi följer noggrant de riklinjer Folkhälsomyndigheten tagit fram. Tillsammans bromsar vi smittan.